Kantoor

Houses & Rooms is een actief makelaarskantoor die gespecialiseerd is in het huren en verhuren, de aan- en verkoop en beheer van woningen, appartementen en kamers in de regio Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Haarlem en Hoofddorp.

Oprichting 

De oprichters Dever en Sherina zijn getrouwd en de ouders van twee lieve dochtertjes. In het verleden kochten Dever en Sherina samen woningen, knapten ze op en verkochten ze door of verhuurden ze. Door vallen en opstaan hebben zij veel geleerd. Zij konden vrienden en familie veel vertellen over de do´s en don'ts met betrekking tot de (ver)huur en (ver)koop van woningen. En aangezien Dever en Sherina het ontzettend leuk vonden om alles samen te doen, besloten zij (midden in de crisis tijd in 2009!) hun eigen makelaarskantoor te openen. Met succes!

Makelaarskantoor

Houses & Rooms is een commerciële en sociale onderneming waar de deur voor iedereen openstaat! Iedereen heeft wel eens een moment in het leven dat, om welke reden dan ook, niet alles mee zit en extra aandacht gewenst is. Het vinden van werk of het houden van een baan is niet altijd even makkelijk. Houses & Rooms houdt rekening met ieders positie en biedt deze talenten de mogelijkheid om hun kwaliteiten ten volste te benutten binnen Houses & Rooms. Houses & Rooms heeft een hecht en loyaal team die bereid is out of the box te denken om oplossingen te vinden voor haar klanten. Goed resultaat leveren wordt door de medewerkers van Houses & Rooms omarmd!

U heeft bijvoorbeeld een woning gevonden via Houses & Rooms en wilt deze huren, maar de ingangsdatum van de huur is pas over twee weken, terwijl u er nu in wilt: Houses & Rooms kan u helpen tijdelijke woonruimte te vinden totdat u in uw gewenste woning kunt intrekken. Of u heeft bijvoorbeeld een nieuwe woning gekocht en wilt uw oude woning verkopen, maar wilt deze liever niet leeg laten staan, dan kan Houses & Rooms uw woning in de verkoop nemen, tijdelijk verhuren en met de huurders afspreken dat zij meewerken aan bezichtigingen van uw woning. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden! 

Onze missie: bereikbaar zijn voor iedereen die iets wil met woningen op het gebied van aan- en verkoop, aan- en verhuur en beheer.

Contact

Houses & Rooms heeft veel ervaring, schakelt snel, denkt met u mee, geeft wat u nodig heeft en staat u graag te woord!

Stap gerust ons kantoor binnen, bel of e-mail ons of bekijk onze website voor meer informatie en ons actuele aanbod. Geen vraag is ons te gek. Wij weten veel en wat wij niet weten, zoeken wij op. Zo simpel! De dochtertjes van Dever en Sherina zijn zo af en toe eens op kantoor en zij voelen zich thuis bij Houses & Rooms! Wie weet ontmoet u hen wel eens. U bent van harte welkom!